Khamis, April 21, 2011

yang biasa-biasa saja

Biasanya blog ni akan aku update selepas aku post kan gambar kek terbaru di dalam fb. Namun hanya ini yang sempat di upload semalam memandangkan line ternet yang eeeee....macam aku mau ampas ja laptop tu. Sabar2 ja lah kamu ah..

1st order from Fenny, x opismate di Jab. Imigresen. Gambar keknya belum di upload donk. FYI, ramai rakan2 ku di Imigresen buat tempahan kek dengan AHCH. tu lah namanya friends forever, walaupun sudah 7 tahun aku tinggalkan JIM tetapi kek lah yang mendekatkan kita. MMMuuahhh!
Salam semua..Alhamdulillah sehingga kini Allah masih mengekalkan kesihatan aku untuk terus menyahut tempahan demi tempahan kek dan cup cake. Bulan ni aku ada buat jualan cupcake di pejabat memandangkan kami merupakan pusat latihan koperasi jadi ramailah peserta kursus yang datang. Cup cake juga ada dijual di Sekolah SK Petagas atas bantuan iparku. Terima kasih banyak2 kak Jiah. Target ku hanya satu, mahu memperkenalkan Alya's Homemade Product! Mudah-mudahan selepas ini akan ada lagi tempat-tempat yang menarik untuk dipromosikan.

Kadang2 tu biarpun terpaksa berjauhan dengan suami dan anak buat seketika walaupun di seberang laut atas dasar tanggungjawab sebagai penjawat awam..namun panggilan telefon atas sebab tempahan sedikit sebanyak membangkitkan semangat untuk terus maju dalam karier dan juga bisnes. Aminn..Terima kasih yang tidak terhingga pada Abang, Akim dan Alya . Keluarga adalah tulang belakang ku.